Verbind je met ons

Milieu

Amerikaanse landeigenaren omarmen Horizon II

DELEN:

gepubliceerd

on

In de VS lanceerde Roeslein Alternative Energy (RAE) op 1 maart met succes zijn Horizon II-informatiesessie, waar ongeveer 75 mensen op afkwamen die graag meer wilden weten over dit innovatieve initiatief voor duurzame landbouw.

Een proefproject onder leiding van RAE heeft tot doel dit jaar 6,000 hectare zeer erodeerbaar land te pachten in het stroomgebied van de Grand River in het noorden van Missouri en Zuid-Iowa, grond die idealiter eerder met sojabonen zou zijn beplant. RAE zal het land omzetten in inheemse prairie, die duurzaam zal worden geoogst als grondstof voor de productie van hernieuwbare energie. Horizon II zal ook prikkels bieden om bodembedekkingsgewassen te verbouwen op productielandbouwgrond die ook zal worden geoogst voor hernieuwbare energie.During the event at the Hundley-Whaley Extension and Education Center in Albany, Missouri, RAE founder Rudi Roeslein outlined the company’s vision for Horizon II. He emphasized the project’s potential to transform highly erodible land into income-generating and environmentally restorative prairie landscapes, which are also exceptional wildlife habitat, benefiting both landowners and the wider community.

Multidimensionaal Horizon II-project – voordelen ten opzichte van andere nieuwe energiebronnen

“Horizon II is about more than just renewable energy,” Roeslein explained. “It’s about providing environmental resources for our land, revitalizing rural economies, and creating a haven for wildlife. We’re excited by the positive response from landowners who share this vision.”

Deze multidimensionale aanpak is aanzienlijk voordeliger dan alternatieven die alleen op energie gebaseerd zijn, zoals wind- of zonne-energie. Het RAE-team ontving een subsidie ​​van het Amerikaanse ministerie van Landbouw Partnerschappen voor klimaatslimme grondstoffen programma, dat financiering voor het project verstrekt.

advertentie

Steve Mowry, RAE’s Director of Land Development and Prairie Establishment, delved into the financial benefits for participating landowners. He explained the $160 per acre annual rent and additional revenue from harvesting prairie biomass.

Het is nog niet te laat om in actie te komen: word onderdeel van de erfenis

Landeigenaren zullen geen eigen kosten hebben voor het omzetten van hun deelnemende hectares

naar de inheemse prairie. De geoogste inheemse prairiebiomassa zal als grondstof dienen voor het creëren van hernieuwbaar aardgas (RNG) in een Horizon II anaëroob vergistersysteem dat in Gentry County, Missouri zal worden geplaatst.

De sessie werd afgesloten met een vraag-en-antwoordsessie, waardoor deelnemers de kans kregen om hun vragen en zorgen rechtstreeks aan het Horizon II-team te richten. De enthousiaste reacties illustreerden het potentieel van dit baanbrekende project om positieve verandering in de regio teweeg te brengen.

Landeigenaren met zeer erodeerbaar land die geïnteresseerd zijn in deelname aan Horizon II, vooral degenen die van plan zijn om in 2024 sojabonen te planten, worden aangemoedigd om rechtstreeks contact op te nemen met Steve Mowry op [e-mail beveiligd] | 816 830 6900.

Over Horizon II

Horizon II is een vijfjarig proefproject van $ 80 miljoen, gefinancierd door de USDA. Het doel is om een ​​marktgebaseerde benadering van duurzame landbouw te demonstreren door prairiegrassen en bodembedekkingsgewassen te planten op zeer erodeerbaar land. Het project zal hernieuwbaar aardgas produceren, de leefomgeving van wilde dieren verbeteren, de gezondheid van de bodem verbeteren en verschillende economische kansen bieden voor landeigenaren.

Over Roeslein Alternatieve Energie, LLC

Roeslein Alternative Energy (RAE) is de eigenaar, exploitant en ontwikkelaar van productiefaciliteiten voor hernieuwbare energie die landbouw- en industrieel afval, samen met hernieuwbare biomassagrondstoffen, omzetten in hernieuwbaar aardgas en duurzame bijproducten. RAE houdt zich bezig met deze bedrijfsactiviteiten met de nadruk op het integreren van het herstel van inheemse prairies. RAE is onlangs in juli 2023 gefuseerd met het moederbedrijf Roeslein and Associates, met het hoofdkantoor in St. Louis, Missouri. RAE werd in 2012 gelanceerd door Rudi Roeslein, mede-oprichter en voorzitter van het in St. Louis gevestigde Roeslein and Associates, Inc. (een wereldleider op het gebied van engineering, modulaire fabricage en constructie van industriële fabrieksfaciliteiten). Bezoek onze website https://roesleinalternativeenergy.com/ We nodigen je ook uit om Prairie Prophets te verkennen https://prairieprophets.com/.

Foto door Robert Linder on Unsplash

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending