Verbind je met ons

China

Een decennium van BRI: van visie naar realiteit

DELEN:

gepubliceerd

on

Tien jaar geleden, in de herfst van 2013, stelde de Chinese president Xi Jinping voor om de Economische Zijderoute en de Maritieme Zijderoute van de 21e eeuw te bouwen – kortweg het Belt and Road Initiative (BRI).

Een decennium van BRI: van visie naar realiteit

De afgelopen tien jaar heeft de BRI-samenwerking de deelnemende landen tastbare voordelen opgeleverd en opmerkelijke en diepgaande veranderingen in de wereld gebracht. Het is geëvolueerd van een visie naar realiteit, van een algemeen kader naar concrete projecten. Vlak voordat het derde Belt and Road Forum voor Internationale Samenwerking begint, herinnert deze video ons aan de monumentale evenementen en infrastructuurprojecten die het BRI de afgelopen tien jaar naar de wereld heeft gebracht.

(Geproduceerd door Wang Tian, ​​Ni Tao, Liang Peiyu, Zhang Jian, Hu Xiao en Shi Dijia. Stagiaires Song Yanyan, Wang Yiting, Liang Jiayuan en Lu Baixuan hebben bijgedragen aan deze video.)

Deel dit artikel:

Trending