Verbind je met ons

EU

#Huawei doet een beroep op de VS om haar aanpak aan te passen om cybersecurity effectief aan te pakken

DELEN:

gepubliceerd

on

We gebruiken uw aanmelding om inhoud aan te bieden op manieren waarmee u heeft ingestemd en om ons begrip van u te verbeteren. U kunt zich op elk moment afmelden.

Huawei diende een motie in voor samenvattend oordeel als onderdeel van het proces om de grondwettelijkheid van sectie 889 van de 2019 National Defense Authorization Act (2019 NDAA) in mei 29, 2019 aan te vechten. Ook riep het de Amerikaanse regering op om zijn door de staat gesanctioneerde campagne tegen Huawei stop te zetten omdat het geen cybersecurity oplevert.

Het verbieden van Huawei met cybersecurity als excuus "zal niets doen om netwerken veiliger te maken. Ze bieden een vals gevoel van veiligheid, en trekken de aandacht af van de echte uitdagingen waar we voor staan ​​", zei Song Liuping, de hoofdofficier van Huawei. "Politici in de VS gebruiken de kracht van een hele natie om na een privébedrijf te komen," zei Song. "Dit is niet normaal. Bijna nooit in de geschiedenis gezien. "

"De Amerikaanse overheid heeft geen bewijs verstrekt waaruit blijkt dat Huawei een beveiligingsrisico vormt. Er is geen pistool, geen rook. Alleen speculatie, "Song toegevoegd.

In de klacht stelt Huawei dat Section 889 van de 2019 NDAA Huawei bij naam noemt en niet alleen de overheidsinstanties van de VS verbiedt Huawei-apparatuur en -diensten te kopen, maar hen ook verbiedt om contracten te sluiten of leningen toe te kennen aan derden die Huawei kopen apparatuur of services-zelfs als er geen impact of verbinding is met de Amerikaanse overheid.

Song ging ook in op de toevoeging van Huawei aan de "Entity List" door het Amerikaanse ministerie van Handel twee weken geleden. “Dit schept een gevaarlijk precedent. Tegenwoordig zijn het telecom en Huawei. Morgen kan het uw branche zijn, uw bedrijf, uw consumenten, ”zei hij.

"Het rechtssysteem is de laatste lijn van verdediging voor gerechtigheid. Huawei heeft vertrouwen in de onafhankelijkheid en integriteit van het rechtssysteem in de VS. We hopen dat fouten in de NDAA door de rechtbank kunnen worden gecorrigeerd, "voegde Song eraan toe.

advertentie

Glen Nager, de raadsman van Huawei voor de zaak, zei dat sectie 889 van de 2019 NDAA in strijd is met de Bill of Attainder, Due Process en Vesting Clauses van de Amerikaanse grondwet. De zaak is dus puur "een kwestie van de wet", aangezien er geen feiten aan de orde zijn, waardoor de motie voor een samenvattend oordeel wordt gerechtvaardigd om het proces te versnellen.

Huawei is van mening dat de onderdrukking door de VS van Huawei niet zal helpen netwerken veiliger te maken. Huawei verwacht van de VS dat ze de juiste aanpak kiezen en eerlijke en effectieve maatregelen nemen om cybersecurity voor iedereen te verbeteren, als het echte doel van de Amerikaanse regering beveiliging is.

In overeenstemming met een roosterplanning voor het gerecht, wordt een hoorzitting over de beweging ingesteld voor 19 september.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending