Verbind je met ons

Japan

Kazachstan en Japan bespreken hervatting van vliegreizen 

DELEN:

gepubliceerd

on

Voorzitter van het Burgerluchtvaartcomité Saltanat Tompiyeva en ambassadeur van Japan in Kazachstan Yamada Jun hielden op 29 februari een bijeenkomst om het vooruitzicht te bespreken van het hervatten van het vliegverkeer tussen de twee landen om de economische, zakelijke en culturele uitwisselingen te verbeteren.

Saltanat Tompieva liet weten dat Kazachse luchtvaartmaatschappijen de haalbaarheid onderzoeken van het initiëren van directe vliegroutes tussen de twee landen tegen de eerste helft van 2025. Dit initiatief weerspiegelt de inzet van Kazachstan om nauwere banden met Japan te bevorderen en soepelere reiservaringen voor zowel burgers als bezoekers te faciliteren.

Yamada Jun verzekerde zijn volledige steun voor dit streven en benadrukte de bereidheid van Japan om nauw samen te werken met Kazachstan om de hervatting van het luchtverkeer te bespoedigen. 

De uitkomst van de bijeenkomst culmineerde in een consensus om verder deel te nemen aan een constructieve dialoog en gezamenlijke inspanningen om de weg vrij te maken voor het herstel van het luchtverkeer tussen Kazachstan en Japan.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending