Verbind je met ons

Algemeen

DOT Compliance Essentials voor transportbedrijven

DELEN:

gepubliceerd

on

De vrachtwagenindustrie is een van de meest gereguleerde industrieën van het land. Wanneer een vrachtwagen een ongeval krijgt, heeft dit vaak letsel of de dood tot gevolg. Het kan ook resulteren in gevaar voor de gemeenschap en het milieu waar het ongeval plaatsvindt. 

Think SimplexHet ministerie van Transport is verantwoordelijk voor de handhaving van wetten met betrekking tot de vrachtwagenindustrie. Als uw bedrijf deze wetten overtreedt, kunt u te maken krijgen met kosten en zelfs sluiting. 

If you are a new trucking company, you will have a new entrant audit within your first year of operations. Passing the exam is essential to your company’s survival. 

Wanneer u een transportbedrijf start, moet u het als bedrijf bij uw staat registreren. U moet een DOT-nummer verkrijgen en een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. U moet ook elke stap van het proces documenteren.

Onderzoek uw chauffeurs zorgvuldig

Any company is going to review a job applicant’s resume and call their references.  A trucking company is legally required to follow certain steps when hiring drivers.

An interstate driver must be at least the age of 21 and have a commercial driver’s license. You must check to make sure that they do not have a license suspension in any state call their job references, and verify their employment dates. 

Een bestuurder moet slagen voor een medisch onderzoek dat wordt afgenomen door een door de FMCSA goedgekeurde arts. Aanvragers moeten ook slagen voor een drugstest voordat ze mogen autorijden. 

advertentie

Registratie van inspecties

Uw chauffeurs zijn verplicht hun voertuigen voor en na elke rit te inspecteren. Ze kunnen hun inspecties registreren op hun elektronische registratieapparatuur. De inspectierapporten moeten minimaal drie maanden worden bewaard. Als een chauffeur merkt dat er iets mis is met zijn vrachtwagen, moet deze gerepareerd worden voordat deze de weg op gaat. Ook moet u een administratie bijhouden van de reparatie. 

Diensturen

Een bestuurder mag zijn voertuig niet langer dan 11 aaneengesloten uren besturen. Ze hebben een dagelijkse periode van 14 uur waarin ze kunnen rijden en moeten gedurende deze tijd een maaltijdpauze van 30 minuten nemen. Zij moeten hun pauzes en niet-rijdende tijd op hun ELD registreren. Het apparaat wordt verbonden met hun dashboard en registreert elk uur dat ze rijden. U moet deze gegevens zes maanden bewaren.

Ongevallen

Wanneer u een transportbedrijf exploiteert, zijn sommige ongelukken onvermijdelijk. De FMCSA vereist dat u ongevallen meldt die leiden tot letsel, de dood of een voertuig dat moet worden gesleept. Uw chauffeur heeft na een ongeval een drugstest nodig. Er wordt van u verwacht dat u een aantekening houdt van het ongeval en de testresultaten.

DOT-compliance is een van de belangrijkste onderdelen van het runnen van een transportbedrijf. Gelukkig richten sommige bedrijven zich volledig op het helpen van kleine bedrijven met compliance. Zij kunnen ervoor zorgen dat u slaagt voor de audit voor nieuwkomers en voor de eventuele audits die nog komen.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending