Verbind je met ons

Algemeen

Gewoonten die u helpen beter te leren

DELEN:

gepubliceerd

on

Een geweldige GPA nodig op de universiteit en de middelbare school? Het kan een uitdaging zijn om je sociale leven en je studie te combineren. Het goede nieuws is dat er enkele echte en beproefde tips zijn om een ​​echte topstudent te worden en ervoor te zorgen dat je altijd een paar studietrucs achter de hand hebt. Een van de veilige manieren om ervoor te zorgen dat uw taak op tijd wordt afgeleverd, is door uw huiswerk aan iemand toe te wijzen Essaypro.com. Andere legitieme methoden om je te helpen een betere student te worden, kun je in dit artikel lezen.

Je studieruimte organiseren

Look for a place that allows you to drown out the loud noises and minimize distractions. If you find classic library studies to be too boring, think of your home office – the more quiet, the better. If you are a student who is constantly surrounded by other people who make it impossible to concentrate, you can improve your grades as you choose to revise in the nearest coffee shop.

Overal waar je niet wordt afgeleid door medestudenten, huisgenoten of mensen die iets van je nodig hebben, is perfect. Je moet je niet aan één locatie houden en proberen af ​​te wisselen tussen je plaatselijke bibliotheek en een persoonlijke studie. Dit zal je hersenen helpen informatie op te slaan en het gemakkelijker voor je maken om associaties te creëren met specifiek materiaal, wat leidt tot betere academische prestaties.

Afleidingen verwijderen

Het herzien van uw aantekeningen vergt veel geduld en concentratie. Helaas kunnen onze telefoons een bron van afleiding zijn, omdat we voortdurend onze meldingen controleren en wachten tot die zeer belangrijke e-mail arriveert. Om de verleiding te vermijden om je telefoon te gebruiken tijdens het studeren, stop je hem in je tas en schakel je meldingen uit. Download studie-apps waarmee je timers voor je studiesessie kunt instellen en applicaties kunt elimineren die je niet gebruikt.

Studeren met een groep is een andere manier om met uitstelgedrag en constante afleiding om te gaan. Het is normaal dat uw emoties hoog oplopen als u de stof moeilijk kunt begrijpen. U moet echter het hoofd koel houden alsof u een gokker aan een pokertafel bent en uw spel moet verbeteren. Poker voor strategisch denken bij studenten zal je helpen het broodnodige niveau van emotionele controle te bereiken en ervoor te zorgen dat je jezelf verantwoordelijk houdt voor de vooruitgang die je hebt geboekt.

Klassieke muziek kiezen

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat muziek op veel niveaus gunstig kan zijn voor je academische prestaties, omdat het je hersenen stimuleert en je helpt energiek te blijven tijdens je studie. Het kan ook stress verminderen en angst wegjagen terwijl je je voorbereidt op een bijzonder gecompliceerde les. Je moet echter muziek vermijden die tekst bevat en die te snel en repetitief is. Het kan uw studiecyclus onderbreken en uw leesbegrip beïnvloeden. Alle klassieke muziek zonder tekst zal je concentratie vergroten en je tot een topstudent van de klas maken.

Een schema maken

Als u probeert alles in één sessie te proppen, kan dit ertoe leiden dat u zich uitgeput voelt en niet in staat bent om complexe onderwerpen af ​​te ronden. Er zijn twee manieren waarop u uw leerefficiëntie kunt verbeteren. Als u hulp zoekt bij een betrouwbare schrijfservice, bespaart u tijd en moeite die u voor uw toekomstige projecten kunt gebruiken. Maar is Essay Pro legitiem? Een gedetailleerd overzicht van de schrijfservice vertelt u alles wat u moet weten over de voordelen ervan. Het is echter nog steeds belangrijk om consistent te blijven, aangezien u regelmatig studeersessies heeft.

advertentie

Door een schema te maken en je daar de hele week aan te houden, kun je je studiespel compleet veranderen. Toch moet je ervoor zorgen dat er voor elke sessie een specifiek doel is. Studeren zonder begeleiding is niet zo effectief als het hebben van een missie die je aan het einde van de week moet volbrengen. Als u op maandag een taaltoets Engels heeft, zorg er dan voor dat u de volgende keer dat u gaat zitten om de taal te herzien, 60 nieuwe woorden uit uw hoofd leert. Als je een plan hebt, kun je je beter concentreren op je studie, in plaats van mazen in de wet te vinden om je studieroutine te omzeilen.

Pauzes nemen

If you’ve scheduled an hour-long study session, make sure you have a 10-minute break at the end of it to avoid burnout and fatigue. Knowing how to take intentional pauses between studies is linked to increased productivity and better performance. Take a walk outside if the weather allows it, or listen to a song that makes you feel good.

Sommige mensen vinden stretchen of mediteren een goede manier om op te laden en om te gaan met de dagelijkse stress op de universiteit. Afdwalen en je gedachten laten afdwalen kan ook nuttig zijn als je te veel angstige gedachten hebt en het moeilijk vindt om je te concentreren. Niet alle pauzes zijn echter even productief. Scrollen door je Instagram-feed is geen gezonde manier om jezelf af te leiden, omdat het leidt tot verminderde prestaties.

Aan de slag met het materiaal

Did you know that actively engaging with the material can be more effective than just reading your notes passively and trying to keep all the information in your head? You can use some active reading strategies to improve your grades. This includes asking yourself questions after you have finished reading the paragraph or making logical conclusions about the material that you have studied. You don’t have to use complicated words or phrases to summarize the chapter – find your own voice to express your thoughts, quiz yourself on the subject, or create a mind map on what you’ve learned during your study sessions.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending