Verbind je met ons

Onderwijs

Verlenging van de termijnen voor # Erasmus + #Europees Solidariteitskorps # Horizon2020 en #EICAccelerator voor het indienen van aanvragen

DELEN:

gepubliceerd

on

Als gevolg van moeilijkheden die aanvragers hebben ondervonden als gevolg van de uitbraak van het coronavirus, heeft de Commissie de termijnen voor het indienen van aanvragen in het kader van het Erasmus+-programma, het Europees Solidariteitskorps, Horizon 2020 en de European Innovation Council Accelerator verlengd. Ga voor meer informatie over de extensies naar Erasmus +Europese solidariteit CorpsHorizon 2020 en Europese Innovatieraad.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending