Verbind je met ons

Europese Commissie

reactie van de Commissie aan het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij besprekingen

DELEN:

gepubliceerd

on

20131219_emff-pk“De Europese Commissie betreurt het dat het Parlement en de Raad, ondanks substantiële vooruitgang, het tijdens de trialoog van 19 december over het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV) niet eens konden worden over de weinige openstaande kwesties.

“De Commissie blijft zich inzetten voor het faciliteren van een overeenkomst tussen de medewetgevers die in lijn is met de belangrijkste doelstellingen van het voorstel van de Commissie om de implementatie van een hervormd gemeenschappelijk visserijbeleid en de verdere ontwikkeling en implementatie van het geïntegreerd maritiem beleid te ondersteunen.”

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending