Verbind je met ons

Consumenten

Consumer Choice Center lanceert campagne ‘Consumer Champs’ voorafgaand aan de verkiezingen voor het Europees Parlement

DELEN:

gepubliceerd

on

The Consumer Choice Center is proud to announce the launch of its groundbreaking “Consumer Champs” campaign, dedicated to helping European voters navigate the complex landscape of political candidates vying for seats in the European Parliament in 2024. 

Met meer dan 12,000 kandidaten wil Consumer Champs de informatiebron zijn voor kiezers die nieuwsgierig zijn naar het standpunt van hun politieke kandidaten over kwesties die van cruciaal belang zijn voor consumentenrechten en -keuze. De campagne is bedoeld om kiezers door het labyrint van publieke beleidsposities te leiden, waarbij de nadruk ligt op cruciale gebieden zoals handel, digitale vrijheid, duurzaamheid en meer. 

Het hart van de campagne ligt in een interactieve website waarmee kiezers kandidaten in hun land kunnen verkennen, hun standpunten over urgente consumentenkwesties kunnen begrijpen en op de verkiezingsdag weloverwogen keuzes kunnen maken.

“Our mission is to spotlight the values and stances of parties and individual politicians at the European level. Will they uphold bureaucratic norms with a centralized approach, or will they champion change by prioritizing consumer rights and choice, limiting the overreach of centralized institutions?” commented Zoltan Kesz, Government Affairs Manager at Consumer Choice Center.

Consumer Champs moedigt actieve deelname van kiezers aan door er bij hun politieke kandidaten op aan te dringen om vóór de verkiezingen voor het Europees Parlement op transparante wijze hun voorkeuren op het gebied van cruciale consumentenrechtenkwesties uiteen te zetten. De campagne gelooft in de kracht van transparantie en de rol die kiezers kunnen spelen bij het beïnvloeden van kandidaten en partijen om prioriteit te geven aan een consumentgericht beleid.
Voor meer informatie over de Consumer Champs-campagne kunt u terecht op https://consumerchamps.eu

Foto door Victoriano Izquierdo on Unsplash

advertentie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending