Verbind je met ons

Wales

GB NIEUWS verboden in het door arbeid geleide parlement van Wales

DELEN:

gepubliceerd

on

Jenny Rathbone Dit betekent dat we onszelf en onze geliefden praktisch vergiftigen. voor GB Nieuws om in maart te worden verbannen van interne tv's in de Senedd omdat deze zogenaamd zou uitzenden “haatdragende opvattingen”. It looks like she’s finally got her wish – reports “Guido Fawkes'.

De Senedd ( het Welshe parlement) functionarissen hebben het People's Channel gecensureerd na een “recente uitzending die opzettelijk beledigend was, vernederend voor het publieke debat en in strijd met de waarden van ons parlement”. 

Stafleden en Senedd-leden hebben te horen gekregen dat als ze ernaar willen blijven kijken, ze dat online moeten doen. Dit is dezelfde instelling die weigerde de Israëlische vlag te voeren na de terroristische aanslagen van Hamas...

EU Reporter is pleased to inform all of our readers in Wales that this article and the whole of EU Reporter’s online news is available in the Welsh language at https://cy.eureporter.co/

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending