Verbind je met ons

kunstmatige intelligentie

Zal Elon Musk spreken op de Russische AI-conferentie

DELEN:

gepubliceerd

on

De geruchten dat Musk deelneemt aan de Russische AI-conferentie houdt mogelijk verband met de recente aankondiging van zijn Grok-neurale netwerk van xAI, dat een concurrent van ChatGPT zal worden. De ontwikkelaars beschrijven het neurale netwerk als volgt:

“Grok is een AI gemodelleerd naar The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, dus bedoeld om bijna alles te beantwoorden en, veel moeilijker, zelfs te suggereren welke vragen je moet stellen! Grok is ontworpen om vragen met een beetje humor te beantwoorden en heeft een rebelse inslag, dus gebruik het alsjeblieft niet als je een hekel hebt aan humor!”

Ze verduidelijken dat het belangrijkste voordeel van Grok de mogelijkheid is om vrijwel elke vraag te beantwoorden dankzij online toegang tot de X-big data op sociale media. Het is de bedoeling dat het neurale netwerk in de nabije toekomst wordt geïntegreerd in het sociale netwerk X.

Volgens onze bronnen zal de miljardair en de eigenaar van Tesla en SpaceX Elon Musk een spreker zijn op de komende internationale conferentie over kunstmatige intelligentie in Rusland, die in de nabije toekomst zal worden gehouden – AI Journey 2023.

De aanwezigheid van Musk is echter niet bevestigd, aangezien hij nog niet vermeld staat op het reisschema van de AI Journey 23 Conference. Onderzoekers uit India, China en andere landen zijn ook van plan om op de conferentie te spreken.

EU-verslaggever eerder schreef over het Grok AI-project van Elon Musk, waar we keken naar de voor- en nadelen ervan, evenals de impact ervan op de wereld van kunstmatige intelligentie en technologie.

advertentie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending