Verbind je met ons

EU

De EU organiseert de derde conferentie in Brussel over de ondersteuning van de toekomst van #Syrië en de regio

DELEN:

gepubliceerd

on

De Europese Unie zal in de laatste week van maart 2019 een derde conferentie in Brussel organiseren over de ondersteuning van de toekomst van Syrië en de regio. aangekondigd op woensdag (25 september) door hoge vertegenwoordiger/vicevoorzitter Federica Mogherini tijdens een ministeriële bijeenkomst op hoog niveau over de crisis in Syrië, georganiseerd door de EU in de marge van de 73rd Algemene Vergadering van de VN in New York en bijgewoond door een groot aantal ministers van Buitenlandse Zaken en vertegenwoordigers van internationale NGO's. Voor meer informatie zie de persbericht. De volledige verslaggeving van de bijeenkomst op hoog niveau in New York is beschikbaar op EbS.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.
advertentie

Trending