Verbind je met ons

Brexit

Verklaring na de bilaterale bijeenkomst van David Cameron en Donald Tusk

DELEN:

gepubliceerd

on

afbeeldingenNa de ontmoeting op 24 september tussen de Britse premier David Cameron en de voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk, zei een woordvoerder nr. 10: “De premier had vanochtend een ontmoeting met de voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk, om de heronderhandelingen over de relatie van Groot-Brittannië met de EU te bespreken.

“Ze verwelkomden de vooruitgang in de lopende technische gesprekken die gericht zijn op de vier gebieden waar Groot-Brittannië hervormingen zoekt: concurrentievermogen; soevereiniteit; economisch bestuur en toegang tot sociale zekerheid.

“Ze bespraken het verdere proces en kwamen overeen dat de Europese Raad van oktober de volgende halte zou zijn voor verdere besprekingen met de lidstaten voorafgaand aan de Europese Raad van december.”

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending