Verbind je met ons

EU

Gezamenlijke verklaring van staatshoofden en regeringsleiders en leiders van de Europese Unie en haar instellingen over terroristische aanslagen in Parijs

DELEN:

gepubliceerd

on

1083773_1280x720De Europese Unie is diep geschokt en in rouw na de terroristische aanslagen in Parijs. Het is een aanval tegen ons allemaal. Wij zullen deze dreiging samen met alle noodzakelijke middelen en meedogenloze vastberadenheid het hoofd bieden.

Frankrijk is een groot en sterk land. Haar waarden van vrijheid, gelijkheid en broederschap inspireerden en inspireerden de Europese Unie. Vandaag staan ​​wij verenigd met het Franse volk en de Franse regering. Deze schandelijke terreurdaad zal alleen maar het tegenovergestelde bereiken van zijn doel: verdeeldheid, angst aanjagen en haat zaaien.
Goed is sterker dan kwaad. Alles wat op Europees niveau kan worden gedaan om Frankrijk veilig te maken, zal worden gedaan. We zullen doen wat nodig is om extremisme, terrorisme en haat te verslaan. Wij Europeanen zullen zich 13 november 2015 allemaal herinneren als een Europese dag van rouw.

Alle Europeanen worden uitgenodigd om op maandag 16 november om XNUMX uur een minuut stilte in acht te nemen ter nagedachtenis aan de slachtoffers.

Let op de video van de verklaring door Martin Schulz, voorzitter van het Europees Parlement, naar aanleiding van de terroristische aanslagen in Parijs.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending