Verbind je met ons

Brexit

#Brexit – EU-hoofdonderhandelaar Michel Barnier test positief op #COVID-19

DELEN:

gepubliceerd

on

Michel Barnier, de hoofdonderhandelaar van de EU over de toekomstige relatie tussen de EU en het VK, heeft aangekondigd dat hij #COVID-19-positief is. EU Reporter wenst hem een ​​zeer spoedig herstel.

Het nieuws komt een dag nadat het onderhandelingsdocument van de EU naar het Verenigd Koninkrijk is verzonden (18 maart), na overleg en overeenstemming met hoge diplomaten in de Raadswerkgroep voor het Verenigd Koninkrijk op vrijdag.

Barnier stuurde een tweet in het Engels waarin hij zei dat het goed met hem ging en dat hij in een goed humeur was. Hij schreef dat hij en zijn team de nodige instructies volgden en voegde eraan toe dat "we hier samen doorheen komen"

Barnier stuurde ook een videoboodschap in het Frans en voegde eraan toe dat hij een boek schreef met de titel 'Chacun pour Tous' (iedereen voor iedereen) als reactie op de milieucrisis. Hij zei dat het de benadering was van de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen en dat het de benadering van het coronavirus was. Hij zei dat solidariteit, eenheid en welwillendheid ook belangrijk waren.

Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, wenste Barnier een goed herstel.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending