Verbind je met ons

Brexit

#Johnson geconfronteerd in een ziekenhuis door ouder van ziek kind

DELEN:

gepubliceerd

on

Britse premier Boris Johnson (foto, rechts) werd woensdag (18 september) in een ziekenhuis in Londen geconfronteerd met de vader van een ziek kind, die zei dat de zorg die zijn kind kreeg niet acceptabel was en dat de nationale gezondheidszorg was vernietigd, schrijft Guy Faulconbridge van Reuters.

Toen Johnson het Whipps Cross University Hospital in Oost-Londen bezocht, protesteerde Omar Salem bij Johnson over de zorg die zijn zeven dagen oude dochtertje op de kinderafdeling had gekregen nadat ze door de afdeling spoedeisende hulp was behandeld.

Salem, die zichzelf op Twitter omschrijft als activist voor de oppositiepartij Labour, klaagde bij Johnson over herhaalde vertragingen op de afdeling.

'Dat is gewoon niet acceptabel', zei Salem tegen Johnson, die stond te luisteren. “Er zijn niet genoeg mensen op deze afdeling.”

“De NHS is vernietigd en nu kom je hier voor een persmoment”, zei Salem tegen Johnson.

Salem prees op Twitter de spoedeisende hulp die zijn dochter had gekregen, maar zei dat ze uren had gewacht op een dokter toen ze naar een afdeling werd overgebracht.

advertentie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending