Verbind je met ons

Mensenrechten

LUKOIL neemt mensenrechtenbeleid aan

DELEN:

gepubliceerd

on

We gebruiken uw aanmelding om inhoud aan te bieden op manieren waarmee u heeft ingestemd en om ons begrip van u te verbeteren. U kunt zich op elk moment afmelden.

PJSC LUKOIL heeft het mensenrechtenbeleid van de LUKOIL-groep goedgekeurd. De document systematiseert relevante regelgeving die eerder door het bedrijf werd ontwikkeld, rekening houdend met andere regelgevende vereisten en initiatieven, waaronder internationale.

Het Mensenrechtenbeleid bepaalt de arbeidsrelatierechten van de werknemers van de LUKOIL Group, hun veiligheids- en gezondheidsrechten, en waarborgt de vrijheid van vereniging en collectieve onderhandelingen van de werknemers.

Een apart hoofdstuk van het beleid richt zich op de naleving van economische, sociale en culturele rechten, inclusief de rechten van inheemse volkeren en lokale gemeenschappen in de regio's en landen van de activiteiten van de LUKOIL Group in overeenstemming met het internationaal recht.

Bij de introductie van het beleid moedigt LUKOIL haar leveranciers en aannemers, evenals andere belanghebbenden, aan om internationaal erkende mensenrechten te respecteren.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending