Verbind je met ons

Brussel

Het Pakistaanse paviljoen op het Internationaal Festival in Brussel trekt massaal publiek

DELEN:

gepubliceerd

on

De Ambassade van Pakistan, Brussel nam deel aan het ISB International Festival in Brussel met een uniek ontworpen Pakistaans paviljoen met Pakistaans straatvoedsel, handwerk, sportproducten, fotohokjes en vele interessante activiteiten voor de bezoekers.

Het internationale festival is een jaarlijkse viering van diverse culturen en tradities van over de hele wereld, die na een onderbreking van 3 jaar werd gehouden vanwege de wereldwijde Covid-pandemie.

Een groot aantal bezoekers, waaronder de jongere generatie, bezocht het internationale festival en was zeer geïnteresseerd in verschillende facetten van de Pakistaanse cultuur, wat tot uiting kwam in interessante en informatieve documentaires, boeken en culturele tentoonstellingen.

De Ambassade van Pakistan had een reeks culturele tentoonstellingen tentoongesteld die het rijke erfgoed, de culturele diversiteit, het toerisme en het exportpotentieel van het land van het land uitbeeldden. De displays omvatten artefacten, ornamenten, handwerk, top exportproducten, traditionele kostuums en foto's.

Er werd ook een selectie boeken en documentaires over toerisme en cultuur in Pakistan getoond, die de bezoekers een uniek inzicht gaven in de rijke geschiedenis, tradities en het toeristisch potentieel van het land.

Het traditionele Pakistaanse straatvoedsel trok ook veel bezoekers die vooral van de traditionele Pakistaanse keuken hielden, Biryani, Samosas, Seekh Kebabs, Kheer en speciale Pakistaanse Kashmiri chai.

Het paviljoen had ook een Hina-tattoo-hoek, met ingewikkelde en prachtige henna-ontwerpen voor mensen die op zoek zijn naar een meer meeslepende ervaring.

advertentie

De bezoekers hadden grote waardering voor de Pakistaanse keuken en de prachtige kunstvoorwerpen die in het Pakistaanse paviljoen te zien waren.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending