Verbind je met ons

Libanon

Omar Harfouch hekelt het staatsantisemitisme in Libanon.

DELEN:

gepubliceerd

on

We gebruiken uw aanmelding om inhoud aan te bieden op manieren waarmee u heeft ingestemd en om ons begrip van u te verbeteren. U kunt zich op elk moment afmelden.

Omar Harfouch, hoofd van het seculiere initiatief voor de "Derde Libanese Republiek" en een strijder tegen corruptie, hekelt de antisemitische beslissing van de Libanese premier Najib Mikati om het contract van de Libanese staat met Franse advocaten die Libanese fondsen proberen terug te vorderen die zijn geroofd door de Libanese staat, op te zeggen. politieke klasse.

Deze fondsen, illegaal doorgegeven en verborgen in Europese banken, werden onlangs bevroren omdat een van de Joodse advocaten correct tussenbeide kwam, maar met het impliciete excuus van religieuze overtuiging annuleerde de premier het contract.

Voor Harfouch moet de hele wereld licht werpen op de racistische, sektarische en antisemitische wetten en beslissingen van Libanon die elke Libanese vrouw of man vervolgen als hij waar ook ter wereld met een Jood communiceert, handelt of naast hem staat.

Volgens het Handvest van de VN is het discrimineren van burgers op dergelijke gronden een totale schending van de mensenrechten.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending