Verbind je met ons

België

Dringende brief aan Belgische collega's

DELEN:

gepubliceerd

on

Geachte collega's in het Belgische parlement,

Namens de Vrienden van een Vrij Iran in het Europees Parlement vestigen wij uw aandacht op een verdrag waarover volgende week in het Belgische parlement zal worden gestemd. Het verdrag is tussen de Belgische regering en het Iraanse regime over de overbrenging van veroordeelden.

We ask our colleagues at the Belgian Parliament to reject the agreement for the transfer agreement between Belgium and the Iranian regime. This transfer will pave the way for the release of Assadollah Assadi, the Iranian regime’s terrorist diplomat, sentenced to 20 years prison by the Antwerp Court and other terrorists, and gives a green light to the religiousfascism ruling Iran to continue its criminal activities and terrorism on European soil.

Een dergelijke overeenkomst zal resulteren in meer misdaden en moorden in Europa en tenzij we allemaal een vastberaden standpunt innemen, zal dit niet de laatste zijn van deze dodelijke terroristische complotten. Wij roepen u op om dit verdrag en deze overeenkomst te verwerpen omwille van vrede en veiligheid.

Hoogachtend,

Javier Zarzalejos, EP-lid uit Spanje Ryszard Czarnecki, EP-lid uit Polen Stanislav Polčák, EP-lid uit Tsjechië Gianna Gancia, EP-lid uit Italië Susanna Ceccardi, EP-lid uit Italië Anna Bonfrisco, EP-lid uit Italië Hermann Tertsch, EP-lid uit Spanje Franc Bogovič, EP-lid uit Slovenië Maite Pagazaurtundúa, EP-lid uit Spanje Antonio López-Istúriz White, EP-lid uit Spanje Milan Zver, EP-lid uit Slovenië Petri Sarvamaa, EP-lid uit Finland Ladislav Ilcic, EP-lid uit Kroatië Ivan Stefanec, EP-lid uit Slowakije Ljudmila Novak EP-lid uit Slovenië Gerolf Annemans, EP-lid uit België Marco Campomenosi, EP-lid uit Italië José Manuel Fernandez, EP-lid uit Portugal Zdzisław Krasnodebski, EP-lid uit Polen Romana Tomc, EP-lid uit Slovenië Tomáš Zdechovsky, EP-lid uit Tsjechië Kosma Zlotowski, EP-lid uit Polen Lukas Mandl, EP-lid uit Oostenrijk Jan Zahradil, EP-lid uit Tsjechië Veronika Vrecionova, Europarlementariër uit Tsjechië Helmut Geuking, Europarlementariër uit Duitsland Alexandr Vondra, Europarlementariër uit Tsjechië Petras Austrevicius, Europarlementariër uit Litouwen Liudas Mazylis, Europarlementariër uit Litouwen Jaak Madison, Europarlementariër uit Estland Jorge Buxade Villalba, Europarlementariër uit Spanje

advertentie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending