Verbind je met ons

Raad van Europa

Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa - Het toenemende gebruik van kunstmatige intelligentie

gepubliceerd

on

Raad van Europa

Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa - Verlies van privacy door "track & trace"

gepubliceerd

on

Met de verspreiding van COVID-19 maken sommige regeringen van de gelegenheid gebruik om delen van de democratie te ontmantelen. Verlies van privacy door "track & trace" -systemen, vertraagde verkiezingen en andere misstanden baren zorgen in de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa en het Armeense parlementslid Vladimir Vardanyan wil strengere controles ...

Verder lezen

Raad van Europa

Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa - AI en algoritmen op het gebied van strafrecht

gepubliceerd

on

De Letse plaatsvervanger Boriss Cilevičs, auteur van een rapport over het gebruik van kunstmatige intelligentie op het gebied van justitie dat deze week zal worden aangenomen door het Permanent Comité van de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa, waarschuwt Jim Gibbons voor de gevaren van het vertrouwen op algoritmen bij criminele activiteiten. rechtssystemen.

Verder lezen

Raad van Europa

De Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa - COVID-19-pandemie is geen excuus om de democratie uit te hollen

gepubliceerd

on

 

Het rapport van het Britse conservatieve parlementslid Ian Liddell-Grainger, waarin wordt geëist dat de COVID-19-pandemie niet wordt gebruikt als excuus om de democratie uit te hollen, is aangenomen door de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa. Het stelt. dat regeringen de pandemie niet mogen gebruiken als excuus om de democratische rechten en de rechtsstaat uit te hollen. Hij heeft met Jim Gibbons gepraat.

Verder lezen
advertentie

Facebook

Twitter

Trending