Verbind je met ons

China

China's Xinjiang, vijf Centraal-Aziatische landen vestigen alliantie van toeristische uitwisselingen, samenwerking

DELEN:

gepubliceerd

on

Tijdens een conferentie over de ontwikkeling van de toeristenindustrie in Xinjiang op 13 juni is een alliantie van toeristische uitwisselingen en samenwerking tot stand gekomen tussen de autonome regio Xinjiang Uygur in het noordwesten van China en vijf Centraal-Aziatische landen. People's Daily Online.

De vereniging van reisbureaus in Xinjiang en verenigingen uit de toeristische sector en overleg- en samenwerkingsorganisaties tussen bedrijven uit vijf Centraal-Aziatische landen hebben een overeenkomst getekend om de alliantie op te richten tijdens de conferentie, die ook diende om de toeristische sector van Xinjiang te promoten.

Volgens de conferentie is de alliantie een niet-gouvernementele, non-profit en informele interregionale samenwerkingsorganisatie die gericht is op het bevorderen van toeristische uitwisselingen en samenwerking tussen haar leden, het verbeteren van internationale uitwisselingen tussen relevante partijen en het bevorderen van gecoördineerde economische en sociale ontwikkeling van relevante economieën. .

Centraal-Azië is de snelst groeiende en meest veelbelovende regio voor het inkomende toerisme van China, en China is de belangrijkste bron van inkomende toeristen voor Centraal-Azië.

De nieuw opgerichte alliantie zal naar verwachting de uitwisselingen tussen haar leden intensiveren en een wederzijds mechanisme opzetten voor de toeristische markten van haar leden om de leden in staat te stellen gezamenlijk hun toeristische markten vorm te geven en uit te breiden.

"De oprichting van de alliantie zal de uitwisseling en samenwerking tussen Xinjiang en Centraal-Aziatische landen verder versterken bij het opzetten van platforms, productontwikkeling, publiciteit en promotie, het delen van informatie en marktstandaardisatie in de culturele en toeristische sector", aldus Wu Feng, hoofd van de vereniging van reisbureaus in Xinjiang.

advertentie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending