Verbind je met ons

Caribbean

Caribbean Export Development Agency wint felbegeerde onderscheidingen in 2023

DELEN:

gepubliceerd

on

Het Caribbean Export Development Agency kondigt met trots de ontvangst aan van prestigieuze onderscheidingen als erkenning voor zijn niet-aflatende inzet voor het stimuleren van economische groei, duurzame bedrijfspraktijken en handelsontwikkeling in het Caribisch gebied.

Bekroond met "Beste Investeringspromoties en Handelsagentschap 2023" door Het Europees

Het Caribbean Export Development Agency is geëerd met de gewaardeerde titel van "Best Investment Promotions and Trade Agency 2023" door Het Europees, een hoog aangeschreven publicatie.

Deze onderscheiding prijst de uitzonderlijke toewijding en vaardigheid van het agentschap in het katalyseren van bedrijfstransformatie en het bevorderen van investeringsgroei door middel van strategische allianties. Het agentschap heeft consequent blijk gegeven van zijn niet-aflatende toewijding aan het bevorderen van economische vooruitgang en ontwikkeling in het Caribisch gebied door actief te zoeken naar innovatieve oplossingen en het aantrekken van substantiële investeringen om de lokale economie te versterken. ondernemingen. Deodat Maharaj, uitvoerend directeur van Caribbean Export, sprak zijn dankbaarheid uit voor de onderscheiding en bevestigde: “Deze erkenning bevestigt opnieuw onze toewijding aan het stimuleren van investeringen en handel binnen de Caribische regio. We zijn enorm trots op onze prestaties en blijven vastberaden in onze missie om duurzame economische vooruitgang en welvaart."

Geëerd voor "uitstekende bijdrage aan duurzame zakelijke en economische groei"

Bovendien heeft het agentschap de onderscheiding ontvangen voor "Uitstekende bijdrage aan duurzaam ondernemen en economische groei". Deze onderscheiding erkent de cruciale rol van het agentschap bij het bepleiten, implementeren en prioriteren van duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's), maatschappelijk verantwoord ondernemen (CSR) en praktijken op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG). De niet-aflatende focus van het agentschap op het ontwikkelen van een beleggerskaart die gebaseerd is op verantwoorde en duurzame principes heeft gunstige resultaten opgeleverd op gebieden als milieubehoud, klimaatactie, duurzame investeringen en het welzijn van lokale gemeenschappen.

De voortdurende inzet van Caribbean Export

advertentie

Deze prestigieuze onderscheidingen komen op een cruciaal moment nu Caribbean Export zich voorbereidt op het organiseren van het Caribbean Investment Forum in Nassau, de Bahama's, in samenwerking met de Europese Unie, de regering van de Bahama's en CARICOM. Het primaire doel van dit forum is het bespoedigen van de economische transformatie van het Caribisch gebied door directe buitenlandse investeringen aan te trekken in sleutelsectoren, waaronder de groene economie, technologie, landbouwtechnologie en logistiek en scheepvaart.

"Het Europees heeft de afgelopen tien jaar prestaties, innovatie en uitmuntendheid gevierd via haar jaarlijkse prijzenprogramma. Deze prestigieuze prijzen belonen uitzonderlijke organisaties en individuen die zich onderscheiden en hun industrieën naar vooruitgang stuwen. De criteria voor erkenning omvatten cruciale factoren zoals goed bestuur, innovatie, expertise en uitzonderlijke kwaliteit van de dienstverlening", aldus het European Awards Team.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending