Verbind je met ons

Raad van Europa

Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa. Minder confronterende benadering van drugsgebruik

gepubliceerd

on

Het Permanent Comité van de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa heeft een rapport aangenomen waarin wordt opgeroepen tot een meer holistische en minder confronterende benadering van drugsgebruik. Hannah Bardell, een Schots-nationalistisch lid, had met eigen ogen gezien hoe een 'drugsgebruiks'-kamer in Straatsburg werkt en haar rapport roept op om drugsgebruikers te zien als slachtoffers, niet als criminelen. Over de hele wereld lijden ongeveer 35 miljoen mensen aan drugsverslaving en mevrouw Bardell wil dat respect voor de mensenrechten een rol speelt bij hun behandeling.

advertentie

Verder lezen
advertentie

Raad van Europa

Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa - Het toenemende gebruik van kunstmatige intelligentie

gepubliceerd

on

Volgens het Oostenrijkse parlementslid professor Stefan Schennach brengt het toenemende gebruik van kunstmatige intelligentie de arbeidsmarkt in gevaar. Hij wil regels zien die het risico op banenverlies verminderen naarmate het gebruik van robots toeneemt ...

advertentie

Verder lezen

Raad van Europa

Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa - Verlies van privacy door "track & trace"

gepubliceerd

on

Met de verspreiding van COVID-19 maken sommige regeringen van de gelegenheid gebruik om delen van de democratie te ontmantelen. Verlies van privacy door "track & trace" -systemen, vertraagde verkiezingen en andere misstanden baren zorgen in de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa en het Armeense parlementslid Vladimir Vardanyan wil strengere controles ...

advertentie

Verder lezen

Raad van Europa

Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa - AI en algoritmen op het gebied van strafrecht

gepubliceerd

on

De Letse plaatsvervanger Boriss Cilevičs, auteur van een rapport over het gebruik van kunstmatige intelligentie op het gebied van justitie dat deze week zal worden aangenomen door het Permanent Comité van de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa, waarschuwt Jim Gibbons voor de gevaren van het vertrouwen op algoritmen bij criminele activiteiten. rechtssystemen.

advertentie

Verder lezen
advertentie
advertentie
advertentie

Trending