#EcoTourism - Meridian Adventure Sail

| 30-2019-XNUMX

Hoofdkantoor van Hong Kong met investeringsmaatschappij Meridian Capital Limited investeert in gastvrijheid van wereldklasse op spectaculaire locaties. Meridian Adventure, in de zuidoost-Aziatische Pacifische regio, is geen uitzondering; gefinancierd door Meridian Capital, het is een van 's werelds meest exclusieve avonturengroepen in de voorhoede van oceaanervaringen. Het is ook een dynamisch eco-toeristisch bedrijf dat zich actief inzet om bewustzijn te creëren over het belang van behoud van de oceaan, door zijn personeel en klantenbestand.

Het Meridian Adventure Resort, te vinden op het idyllische Raja Ampat eilanden van Indonesië, geeft het goede voorbeeld en bevordert een zero-plastic filosofie. Het beperken van plastic voor eenmalig gebruik gaat gepaard met een verbintenis tot oceaanopruimingsinitiatieven die de plastic vervuiling door de oceaan verminderen.

Veteraan kapitein, Sean Galleymore uitgelegd: "We promoten het gebruik van herbruikbare stalen rietjes, herbruikbare niet-plastic zakken en herbruikbare niet-plastic waterflessen. Er wordt een verzamelzak op elke duikboot bewaard en voor zover mogelijk verzamelen we plastic dat op en terug zweeft van duikplekken en tijdens onze duiken. We bieden gasten de mogelijkheid om deze tassen mee te nemen als ze de tijdens de duik gevonden afval willen verzamelen. We werken nauw samen met lokale duikers en de overheid om Dive Against Debris-evenementen te houden. Tijdens het laatste evenement werd meer dan 270kg aan puin verzameld van stranden en de duik met duikduik. We streven naar een maandelijkse samenwerking met de lokale overheid en duikers. Gegevens over de duik en de soorten verzameld afval worden ingediend bij de PADI Dive Against Debris-gegevensbank. "

De oceaanhouderschapsprogramma's die door Meridian Adventure zijn ingesteld, verbinden medewerkers en de lokale gemeenschap om samen te werken ter ondersteuning van initiatieven zoals reguliere Mangrove Clean-Ups, doorkrijgdagen Crown of Thorns, Diving against Debris en Ocean Datasharing.

Galleymore benadrukt het belang van het betrekken van personeel en de lokale gemeenschap bij inspanningen op het gebied van natuurbehoud: 'Meridian Adventure probeert actief medewerkers, gasten en de gemeenschap te betrekken en te helpen hun rol in het behoud van de oceaan te spelen. Ons duikteam is getraind in de juiste methode voor het verwijderen van doorn en we hebben drie afneemsets in het resort. Naast het monitoren van duikplekken voor de doornenkroon die groeit, werken we ook samen met andere duikrecepten en de lokale overheid in Raja Ampat om gegevens die we verzamelen te delen met het Raja Ampat Sea Center. Elk initiatief maakt deel uit van ons bredere perspectief dat voortbouwt op duurzame toerismepraktijken: we zijn gasten in de wereld en moeten een beperkte impact op ons milieu nalaten en het beschermen voor toekomstige generaties. '

Meridian Capital is vastbesloten om zijn investeringen in luxe gastvrijheid te gebruiken ter ondersteuning van de lokale economie en gemeenschap maar ook van cruciaal belang voor de omgeving. "Als een ecotoerismebedrijf dat gasten meeneemt om de ongerepte oceaanposten te verkennen en met een basis in een van de laatste koraalkwekerijen, hebben we actief geprobeerd bewustzijn op te bouwen over de oceaancrisis. We moedigen een waardering voor de oceaan aan omdat ons levensbloed en ondersteuning veranderen, niet alleen in grote programma's, maar ook door training op kleine en beheersbare manieren om iemands voetafdruk te beperken en een positieve impact te behouden in de omgeving waarin we opereren, "zei Askar Alshinbayev, principal bij Meridian Capital Limited.

Uiteindelijk is de toewijding van Meridian Capital aan ecotoerisme zo belangrijk omdat het laat zien dat het leveren van hoogwaardige gastvrijheidstandaarden gepaard kan gaan met een bewuste inspanning om het milieu te beschermen.

Meridian Adventure Sail is een privéclub voor bedrijfsleiders, Family Offices en Fortune 500-organisaties. Het lidmaatschap is zeer gewild en alleen op uitnodiging.

De privéclub organiseert op maat gemaakte zeilroutes voor diegenen die de laatste grenzen van de oceaan willen verkennen. De op maat gemaakte eco-reizen zijn ontworpen om levensveranderend te zijn.

Comments

Facebook reacties

Tags: , , , , , , , ,

Categorie: Een voorpagina, EU, Wereld

Reacties zijn gesloten.