EP-leden de situatie in #Syria, Colombia en de Democratische Republiek Congo te evalueren

Aanhangers van de Syrische president Bashar al-Assad wave vlaggen tijdens een rally op al-Sabaa Bahrat plein in DamascusDe laatste ontwikkelingen in Syrië, met inbegrip van mislukte VS-Rusland probeert de wapenstilstand, gevolgd door de Russische gesteunde Syrische regering offensief tegen Aleppo te doen herleven, zal worden besproken op woensdag, oktober 5, 15.00 op. Daarna zal Europarlementariërs voorraad referendum Colombia eens eng afwijzing van een vredesakkoord met de rebellenbeweging FARC. Later zal Europarlementsleden ook de verslechterende politieke situatie in de Democratische Republiek Congo te beoordelen.

U kunt de plenaire debatten via EP Live, en EbS + kijken.

Nadere inlichtingen

Comments

Facebook reacties

Tags: , , , , , , , ,

Categorie: Een voorpagina, EU, Europees parlement, Wereld

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *