Verbind je met ons

Energie

GES om zijn grootste zonne-energiecentrale in Chili te bouwen

DELEN:

gepubliceerd

on

Fotovoltaïsche installatie in Puerto Rico, gebouwd door GESPattern Energy Group LP ('Pattern Development') heeft GES de volledige BOP toegekend voor zijn fotovoltaïsche installatie Conejo. De fabriek ligt slechts 30 kilometer ten oosten van Taltal in de regio Antofagasta. Het project omvat de volledige BOP-werken: de bouw van de PV-installatie, het onderstation en het schakelstation, evenals de hoogspanningstransmissielijn van 15 km tussen beide onderstations. 

Dit is het grootste zonne-energieproject dat GES ooit heeft uitgevoerd en zal een van de grootste zonne-energiecentrales in Chili zijn, waar de zonne-energiemarkt zich zeer snel ontwikkelt. Het bedrijf heeft onlangs een onafhankelijke fotovoltaïsche divisie opgericht om zijn aanwezigheid op de zonne-energiemarkt te versterken. “Dit zijn de resultaten van de nieuwe strategie die enkele maanden geleden werd geïmplementeerd om onze zonne-energieactiviteiten te versterken”, aldus Thorsten Kramer, CEO van GES.

GES is een pionier op het gebied van de duurzame industrie in Chili. Het bedrijf begon in 2011 met de bouw van zijn eerste windpark. Dit resulteerde in de oprichting van een Zuid-Amerikaans knooppunt in Santiago. GES is nog steeds de toonaangevende energiedienstverlener voor de windindustrie in Chili, waar de Spaanse dienstverlener de afgelopen vijf jaar 332 MW windcapaciteit heeft gebouwd. Met de toevoeging van deze 5 MW voor de zonne-energieactiviteit wordt GES de onbetwistbare toonaangevende leverancier van duurzame diensten in het land.

Voor meer informatie klik hier.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending