Verbind je met ons

EU

Taiwan Week belicht onderwijssamenwerking

DELEN:

gepubliceerd

on

Persbericht-Taiwan-Week-7-300x197Tijdens de officiële opening van de Taiwanweek aan de UGent op 10 maart stond vicerector Freddy Mortier even stil bij de sterke band tussen zijn universiteit en de Taiwanese onderwijsinstellingen.

Hij benadrukte dat de UGent al tien samenwerkings- en uitwisselingsprogramma's met Taiwan heeft opgezet. Mortier sprak de hoop uit dat door de activiteiten van Taiwan Week studenten van de UGent meer kennis en begrip van het land zouden krijgen.

In zijn openingswoord prees vertegenwoordiger Kuoyu Tung de uitstekende academische reputatie van de UGent en hoopte hij dat de bilaterale uitwisselingen zouden kunnen toenemen, zodat in de toekomst meer Taiwanese studenten naar Gent zouden komen om hun studie voort te zetten.

Na afloop genoot het verzamelde publiek van de receptie met Taiwanese hapjes terwijl ze de fototentoonstelling bezochten Een verhaal van licht en schaduw, met het werk van vier Taiwanese vrouwelijke fotografen. Velen zeiden dat ze aangenaam verrast waren om nieuwe dingen te leren over het culturele en natuurlijke erfgoed van Taiwan.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending