Verbind je met ons

Voorpagina

Taiwan regering shake-up is belangrijk personeel te schakelen posities

DELEN:

gepubliceerd

on

Overheid Een gedeeltelijke ROC-kabinetswisseling in de portefeuilles defensie, financiën, inheemse volkeren, overzeese gemeenschappen, openbare bouw en veteranenzaken werd op 29 juli aangekondigd door premier Jiang Yi-huah en het nieuwe kabinet werd op 1 augustus beëdigd.

Viceminister van Nationale Defensie Andrew ND Yang vervangt Kao Hua-chu als minister. Chen Shyh-kwei, minister zonder portefeuille belast met sociale voorzieningen
kwesties, zal de functie van minister van de Overseas Community Affairs Council overnemen van Wu Ying-yih en zal worden opgevolgd door Joyce Yen Feng.

Tung Hsiang-lung, hoofd van het marinecommandohoofdkwartier, wordt gevraagd als minister van de Veterans Affairs Commission, terwijl vice-minister van Financiën Tseng Ming-chung het stokje overneemt van Chen Yuh-chang als minister van de Financial Supervisory Commission. Lin Chiang-yi, vice-minister van de Raad van Inheemse Volkeren, volgt Sun Ta-chuan op als minister en Yan Jeou-rong vervangt Chen Jenn-chuan als PCC-minister.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.
advertentie

Trending