#Huawei Europe reageert op de Executive Order van de Amerikaanse president, ondertekend op 15 mei

| 16-2019-XNUMX

In een verklaring die vandaag is vrijgegeven, 15th Mei, Huawei Europe zei: "Huawei is de ongeëvenaarde leider in 5G. We zijn bereid en bereid om met de Amerikaanse overheid in zee te gaan en komen met effectieve maatregelen om de productveiligheid te waarborgen. Het beperken van Huawei zakendoen in de VS zal de VS niet veiliger of sterker maken. In plaats daarvan dient dit alleen om de VS te beperken tot inferieure, maar duurdere alternatieven, waardoor de VS achterblijven bij 5G-implementatie en uiteindelijk de belangen van Amerikaanse bedrijven en consumenten schaden.

Gezien de belangrijke behoefte aan mondiale samenwerking en voor integrerende oplossingen op het gebied van ICT wereldwijd, zal Huawei nauwe betrekkingen met Europese landen en luchtvaartmaatschappijen blijven onderhouden als een essentiële partner voor de digitale transformatie van Europa.

We blijven ons inzetten voor de EU en proberen de dialoog te bevorderen en belanghebbenden bij elkaar te brengen over relevante digitale kwesties. Op 21 mei zullen we een evenement organiseren in het Huawei Cybersecurity Centre, waar we rechtstreeks zullen ingaan op de beslissing van de Amerikaanse overheid naast andere belangrijke kwesties rond de inzet van 5G in Europa. U kunt meer informatie vinden over de zelfs daar en RSVP aan events@huawei.eu.

Over Huawei

Huawei is een toonaangevende wereldwijde leverancier van infrastructuur voor informatie- en communicatietechnologie (ICT) en slimme apparaten. Met geïntegreerde oplossingen op vier belangrijke domeinen - telecomnetwerken, IT, slimme apparaten en cloudservices - streven we ernaar om elke persoon, thuis en organisatie digitaal te brengen voor een volledig verbonden, intelligente wereld.

Huawei's end-to-end portfolio van producten, oplossingen en diensten is zowel concurrerend als veilig. Door open samenwerking met ecosysteempartners creëren we duurzame waarde voor onze klanten, werken we aan het versterken van mensen, verrijken we ons thuisleven en inspireren we innovatie in organisaties van alle soorten en maten.

Bij Huawei is innovatie gericht op de behoeften van klanten. We investeren veel in fundamenteel onderzoek en concentreren ons op technologische doorbraken die de wereld vooruit helpen. We hebben meer dan 180,000-medewerkers en we zijn actief in meer dan 170-landen en -regio's. Huawei is opgericht in 1987 en is een privébedrijf dat volledig eigendom is van zijn werknemers.

Voor meer informatie, bezoek Huawei online op www.huawei.eu. "

Comments

Facebook reacties

Tags: , , , , , , , , ,

Categorie: Een voorpagina, China, Politiek, US

Reacties zijn gesloten.