Verbind je met ons

Kunst

Kashmir Art Quest: Artists of tomorrow - bel voor inzendingen

DELEN:

gepubliceerd

on

bannerDEADLINE: 1 september 2015. Dit programma is bedoeld om jonge kunstenaars uit kansarme gezinnen te identificeren, te koesteren en te promoten. We erkennen het gebrek aan kansen en platforms voor jonge kinderen in Kasjmir, vooral op het gebied van kunst. We hopen daarom deze kinderen kennis te laten maken met het onderwerp door middel van trainingsworkshops, studiopraktijken, interactiesessies - en ze vervolgens bij een breder publiek te betrekken voor erkenning en waardering door middel van wedstrijden en een cumulatieve tentoonstelling.
30 geselecteerde kinderen volgen een gratis 7-daagse professionele ontwikkelingsworkshop, gevolgd door een tentoonstelling van hun werk. Winnaars worden beloond met contant geld en vriendelijke prijzen.
criteria
1) Aanvrager moet binnen de leeftijdsgroep van 10-21 jaar oud zijn.
2) Jaarlijks gezinsinkomen van minder dan € 120,000 per jaar.
Disciplines
Alleen schilderen en fotograferen.
Aanmeldingsproces
Stuur maximaal drie werken in de discipline van uw keuze en/of een korte notitie (maximaal 250 woorden) in het Engels, Urdu, Hindi of Kashmiri waarin u uitlegt waarom u de workshop wilt bijwonen.
Stuur naar [e-mail beveiligd] of bel + 91 - 9596355455 persoonlijk inleveren.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending