Verbind je met ons

Voorpagina

'Leren door te creëren met TECY + InnoApps'

DELEN:

gepubliceerd

on

benwilliamson.18.600On Thursday, 21 November, from 10h30-18h30, TECY (Technology, Education, Culture & Youth) ‘Learning by Creating’
organiseert een conferentie in het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschiedenis, Jubelpark 10, 1000 Brussel.

Dit unieke evenement combineert zowel het beleidsdebat over sociale media, mobiel onderwijs als de live finale van een pan-Europese wedstrijd voor app-ontwikkelaars voor jongeren.

TECY (Technology, Education, Culture & Youth) ‘Learning by Creating’ will set the scene with fresh views on new technologies and ‘outside the classroom education’ from leading-edge technology companies, publishers, employers and NGOs, and will be followed by the InnoApps Huawei App Developer Challenge Final, where the best of talented young European developers creating social inclusion apps will be showcased, pitching live in front of a star jury of leading experts. The winners will receive funding and commercial support to make their apps market ready and also embark on an Innotour China for an experience of new markets and innovation cultures. The InnoApps Challenge also features a Female Developer Prize to particularly encourage young women to take up technology.

De prijsuitreiking wordt gevolgd door een cocktailreceptie.
Voor meer informatie, klik hier, en yJe kunt de apps bekijken en ckies uw eigen InnoApps-winnaar hier.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending