Verbind je met ons

Zakelijk

Conferentie: Optimalisatie van windenergie O&M: Europa

DELEN:

gepubliceerd

on

logoEr is nog nooit een beter moment geweest om operationele en onderhoudscontracten voor windturbines te herzien en opnieuw te onderhandelen. In november 2012 meldde Bloomberg New Energy Finance dat de gemiddelde prijs voor full-service O&M-aanbiedingen voor windparken op land daalde tot 19,200 euro per MW per jaar, een daling van 38% sinds 2008. Echter, met de totale onderhoudskosten voor een typisch draaiend windpark op land tot 30% (en offshore zelfs nog hoger) van de totale bedrijfskosten, kan het succesvol beheersen van deze uitgaven het verschil maken tussen winst en verlies in een jaar.

De O&M van turbines heeft een impact op de prestaties, productiviteit en winstgevendheid en is cruciaal voor het commerciële succes van windparken. In deze steeds competitievere markt is het scala aan contractopties en tools dat beschikbaar is voor eigenaren van activa enorm en complex.  Welke strategie past het beste bij uw businessmodel en risicobereidheid?  Wat zijn jouw interne mogelijkheden? Wat kunt u leren van de strategieën van andere vermogensbezitters?

Deze en andere belangrijke vragen worden beantwoord op Groene Stroom Conferenties' aanstaande Optimalisatie van windenergie O&M: Europa. Vindt plaats in Manchester op 3 en 4 septemberzal de tweedaagse agenda de risico's en voordelen van verschillende O&M-contracten voor onshore en offshore windturbines analyseren en evalueren. Activa-eigenaren zullen casestudyvoorbeelden geven van hoe ze werken om downtime te minimaliseren, onderhoudsschema's te plannen en uiteindelijk het rendement te maximaliseren van elke euro die wordt besteed aan O&M.

Belangrijke onderwerpen die op de agenda staan ​​zijn:

  • Hoe te houden O&M-kosten onder controle
  • Evalueren van het beste opties voor het einde van de OEM-garantie
  • De mythen over ontkrachten Conditiebewakingssystemen – werken ze echt in de praktijk?
  • Welke strategie is het meest kosteneffectief en tijdbesparend - voorspellend, preventief of reactief onderhoud?
  • De juiste balans vinden tussen inhouse, Onderhoud door OEM en externe dienstverleners
  • Nieuwste technieken en tools om effectief beheer onderhoud aan bladen, generatoren en versnellingsbakken
  • Retrofitting vs. vervanging – wat zijn de mogelijkheden en de kosten-batenanalyse?
  • De rol van effectief voorraad- en reserveonderdelenbeheer bij het beheersen van O&M-kosten

Voor meer informatie, klik hier.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending