#Huawei verwerpt beschuldigingen van Web Summit 2019 door de technische adviseur van Trump

| November 7, 2019

De Amerikaanse Chief Technology Officer Michael Kratsios, de technologische adviseur van Trump Administration, richtte zich rechtstreeks op China en de Chinese telecom Huawei in een toespraak voor Web Summit 2019 publiek in Lissabon donderdag (november 7). Hij beweerde dat beide niet alleen een bedreiging vormden voor de veiligheid van 5G-netwerken, maar ook voor de vrije marktgestuurde waarden van openheid en innovatie. Huawei ontkent deze aantijgingen categorisch.

Als antwoord zei een woordvoerder van Huawei:

“We verwerpen de valse claims tegen Huawei door Michael Kratsios, de Chief Technology Officer van de Amerikaanse president Donald Trump, vandaag tijdens de Web Summit in Lissabon. De heer Kratsios kozen Huawei uit en herhaalde een aantal beschuldigingen die hypocriet en kennelijk onjuist waren.

1) Huawei is een 100% particulier bedrijf exclusief eigendom van zijn werknemers.

2) Huawei had geen controle over gegevens op het hoofdkantoor van de Afrikaanse Unie in Addis Abeba, Ethiopië. De oplossingen die aan de AU werden verstrekt, werden beheerd, beheerd en beheerd door het IT-personeel van de organisatie en Huawei had geen toegang tot AU-gegevens.

Leiders van de AU hebben claims afgewezen dat Huawei betrokken was bij een inbreuk op de cyberveiligheid. Bovendien werden soortgelijke valse claims afgewezen in een recente gerechtelijke procedure in Litouwen, waar de rechtbank deze beschreef als 'niet-onderbouwde aantijgingen. .(Koppeling: https://www.huawei.com/en/facts/voices-of-huawei/court-orders-lithuanian-news-outlet-to-retract-false-statements-on-huawei

3) Cybersecurity en privacybescherming zijn en blijven topprioriteiten van Huawei. In zijn 32-jaargeschiedenis is er geen enkel geval van Huawei-apparatuur betrokken geweest bij een ernstige inbreuk op de cyberveiligheid.

In tegenstelling tot wat de heer Kratsios zegt, is wat de huidige regering van de VS doet een belediging voor de Europese kernwaarden en zal dit Europa vertragen in zijn ambitie om een ​​wereldwijd knooppunt van innovatie te worden.

Bekijken hier. "

https://huawei.eu/press-release/statement-following-remarks-us-cto-michael-kratsios

Comments

Facebook reacties

Tags: , , , , , , , , , , ,

Categorie: Een voorpagina, China, Digitale economie

Reacties zijn gesloten.