Verbind je met ons

EU

Goedkeuring door de Amerikaanse Senaat van #NATOAccessionProtocol voor #NorthMacedonia

DELEN:

gepubliceerd

on

Michael R. Pompeo, minister van Buitenlandse Zaken van de VS

De goedkeuring door de Senaat van de Verenigde Staten van het protocol bij het NAVO-verdrag over de toetreding van Noord-Macedonië onderstreept de inzet van de VS voor de transatlantische veiligheid en betekent een belangrijke stap voorwaarts in de voortgang van Noord-Macedonië om een ​​NAVO-bondgenoot te worden. We steunen ten zeerste de voortdurende weg van Noord-Macedonië naar nauwere integratie met de trans-Atlantische gemeenschap. De stemming (23 oktober) bevestigde opnieuw de voortdurende toewijding van Noord-Macedonië aan democratische beginselen en de rechtsstaat en bijdragen aan vrede en veiligheid in de hele regio. Noord-Macedonië wordt binnenkort de 30e NAVO-bondgenoot.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending