Verbind je met ons

China

#Shanxi neemt verantwoordelijkheid en leidt energiehervorming

DELEN:

gepubliceerd

on

De ontwikkeling van koolstofarme energie betreft de toekomst van de mensheid, zei de Chinese president Xi Jinping in een felicitatiebrief aan het Taiyuan Energy Low Carbon Development Forum, dat dinsdag (22 oktober) werd geopend in Taiyuan in de Noord-Chinese provincie Shanxi, een traditioneel energieproductiecentrum. in China, write People’s Daily and Shanxi Daily.

Het land hecht groot belang aan de ontwikkeling van koolstofarme energie
bevordert actief energieverbruik, aanbod, technologie en institutioneel
transformatie, zei Xi.

Het land is bereid om met de internationale gemeenschap samen te werken om de energiesamenwerking in alle aspecten te versterken, de energiezekerheid te waarborgen, de klimaatverandering aan te pakken, de ecologie en het milieu te beschermen, duurzame ontwikkeling te bevorderen en mensen over de hele wereld meer voordelen te bieden, voegde hij eraan toe.

Als nationaal forum is het Taiyuan-forum goedgekeurd door de Staatsraad van China
trekt expertise uit de hele wereld aan. Er is al met succes voor vastgehouden
drie keer, met een aanzienlijke impact op het mondiale energieveld.

Het ontwikkelt zich tot een invloedrijk energieplatform voor ondernemen op hoog niveau
dialogen, het lanceren van wetenschappelijke en technologische prestaties en het bevorderen ervan
internationale samenwerking in de mondiale energiesector. Mede georganiseerd door de Volksregering van de provincie Shanxi, Ministerie van Buitenlandse Zaken
Zaken, Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming, Ministerie van Wetenschap en
Technologie, het Ministerie van Handel en de Nationale Energieadministratie omvat het evenement dit jaar een openingsceremonie en een topforum, een tentoonstelling over de energierevolutie en zes subforums.

While highlighting the national theme of energy revolution, the forum aims to show the world China’s achievements and determination in advancing energy revolution as well as its call for further international co-operation.

Het evenement biedt Shanxi ook een geweldige kans om zijn invloed te vergroten
binnen- en buitenland, de energierevolutie leiden en de energietransformatie en -ontwikkeling bevorderen. Het is van groot belang voor Shanxi om te transformeren van een grote steenkoolverbruiker naar een pionier op het gebied van de energierevolutie en om hoogwaardige ontwikkeling te omarmen.

advertentie

Shanxi places more emphasis on attracting expertise from around the world for this year’s forum. It has strengthened the exchanges with the International Energy Agency, foreign provinces or states with friendship relationship, elite universities as well as research institutions. Meanwhile, it has deepened co-operation with leading energy companies in the world to build demonstration projects on international co-operation.

De provincie Shanxi stelt zich open om alle vrienden in binnen- en buitenland te verwelkomen en is van plan samen te werken met internationale partners op het gebied van energietransformatie en -hervormingen.
It hopes the forum will provide a platform of consultation, contribution, and shared benefits for various parties to promote global energy transformation, jointly address the challenge of climate change, reach a consensus on fully implementing the United Nations’ 2030 Sustainable Development Goals, and deepen pragmatic cooperation.

Om de geest van het 19e Nationale Congres van de Communistische Partij van China en de belangrijke argumenten van Xi over energiehervormingen grondig te implementeren, zal het forum helpen de doelstellingen, het beleid, de eisen en strategieën van het land op energiegebied in praktijk te brengen, het energieverbruik, het aanbod en de energievoorziening te bevorderen. technologie, institutionele revolutie en allround internationale samenwerking. Het zal ook het alomvattende hervormingsprogramma voor de energierevolutie van Shanxi bevorderen.

Via het forum zal Shanxi mondiale wijsheid verzamelen en nieuwe ideeën tot stand brengen
economische ontwikkeling en het vervullen van de missie die de centrale overheid daaraan heeft gegeven
waardevolle ervaring op het gebied van de energierevolutie bieden voor de rest van het land.
Verwacht wordt dat het hervormingsprogramma in Shanxi baanbrekend zal zijn bij het onderzoeken van manieren om dergelijke programma's landelijk uit te voeren. Het is een alomvattend programma dat verschillende terreinen bestrijkt en diepgewortelde problemen in de economische ontwikkeling van China aanpakt.

Door dit forum als een kans te beschouwen, besluit Shanxi zijn verantwoordelijkheid te nemen en resoluut de strategische doelstellingen van energietransformatie en hervormingen te verwezenlijken, als goed voorbeeld voor de rest van het land of zelfs voor de wereld.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending