Verbind je met ons

Defensie

Tegenstanders nemen kennis: #B52Bombers zijn terug en klaar om te rollen

DELEN:

gepubliceerd

on

Less than a month after the B-2’s departure, another Bomber Task Force deployment of B-52 Stratofortress aircraft, Airmen and support equipment from the 2nd Bomb Wing, Barksdale Air Force Base, Louisiana, arrived at RAF Fairford, England, on 10 October, to conduct theatre integration and flying training.

“Bomber Task Force rotations provide us with a consistent and
near-continuous long-range weapon capability, and represent our ability to project air power around the globe,” said General Jeff Harrigian, commander, US Air Forces in Europe and Air Forces Africa.

“They also provide invaluable opportunities to train and integrate with our
bondgenoten en partners in de Zwarte Zee, de Baltische Zee en de Arctische gebieden. Door
verschillende typen en totale aantallen vliegtuigen op elke BTF-rotatie die we zijn
in staat om te trainen voor verschillende scenario's en partners terwijl we demonstreren
onze ijzersterke toewijding aan onze NAVO-bondgenoten en onze belofte om dit te garanderen
regional security.”

The deployment of strategic bombers to the UK helps exercise RAF Fairford as United States Air Forces in Europe’s forward operating location for bombers. The deployment also includes joint and allied training in the

Amerikaans Europees Commandotheater om de interoperabiliteit van bommenwerpers te verbeteren. Training met gezamenlijke partners, geallieerde landen en andere eenheden van de Amerikaanse luchtmacht draagt ​​bij aan een dodelijke en parate strijdmacht en stelt ons in staat duurzame en strategische relaties op te bouwen die nodig zijn om een ​​breed scala aan mondiale uitdagingen het hoofd te bieden.

Dekking van deze implementatie is hier beschikbaar.

Het US European Command is een van de twee voorwaarts ingezette geografische gebieden van de VS
strijdende commando's waarvan het aandachtsgebied zich uitstrekt over Europa, delen van Azië en het Midden-Oosten, de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan. Het commando bestaat uit ongeveer 70,000 militairen en burgerpersoneel en is verantwoordelijk voor de Amerikaanse defensieoperaties en de betrekkingen met de NAVO en 51 landen. Meer informatie over US European Command.

advertentie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending