Verbind je met ons

China

Verklaring over door de EU gecoördineerde risicobeoordeling van cyberbeveiliging van #5G-netwerken

DELEN:

gepubliceerd

on

Huawei verwelkomt de door de EU gecoördineerde risicobeoordeling voor de veiligheid van 5G-netwerken die op 9 oktober werd vrijgegeven. Deze oefening is een belangrijke stap in de richting van de ontwikkeling van een gemeenschappelijke aanpak van cyberbeveiliging en het leveren van veilige netwerken voor het 5G-tijdperk.

Het doet ons genoegen te kunnen constateren dat de EU haar belofte is nagekomen om een ​​empirisch onderbouwde aanpak te volgen, waarbij risico's grondig worden geanalyseerd in plaats van zich te richten op specifieke landen of actoren.

Wij zijn een 100% privébedrijf dat volledig in handen is van zijn werknemers, en cybersecurity is een topprioriteit: ons end-to-end cybersecurityborgingssysteem omvat alle procesgebieden en ons solide trackrecord bewijst dat het werkt.

De succesvolle en tijdige inzet van 5G-netwerken in Europa zal afhangen van het gebruik van expertise en geavanceerde technologie van over de hele wereld. Onze sterke en voortdurende samenwerking met onze Europese partners is een unieke kans voor Europa om zijn technologisch leiderschap te behouden.

Terwijl de EU zich verplaatst van het identificeren van risico's naar het uitwerken van het gemeenschappelijke veiligheidskader dat nodig is om deze risico's te beheersen en te beperken, hopen we dat dit werk zich zal blijven laten leiden door dezelfde, op feiten gebaseerde aanpak. Wij staan ​​klaar om samen te werken met Europese partners om dit raamwerk te helpen ontwikkelen en veilige en snelle connectiviteit te bieden voor de toekomstige behoeften van Europa.

Op woensdag 16 oktober sprak Abraham Liu, hoofdvertegenwoordiger van Huawei bij de instellingen van de Europese Unie, zal deelnemen aan een groot debat in het Europees Parlement.

Voor meer informatie, bezoek aub Huawei.

advertentie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending