Verbind je met ons

Brexit

Ierland reserveert € 1.2 miljard voor geen deal #Brexit-pakket

DELEN:

gepubliceerd

on

De Ierse minister van Financiën zei dinsdag (8 oktober) dat de regering volgend jaar een begrotingstekort van 0.6% van het bruto binnenlands product zal hebben als Groot-Brittannië zonder akkoord uit de Europese Unie stapt, om een ​​pakket van 1.2 miljard euro voor de getroffen bedrijven te financieren. schrijven Graham Fahy en Padraic Halpin.

“In het geval van een no-deal zullen we op een duurzame en zinvolle manier ingrijpen om de werkgelegenheid en de economie te ondersteunen”, zei Paschal Donohoe tegen het parlement bij de presentatie van zijn begroting voor 2020, die gebaseerd is op de veronderstelling van een no-deal-Brexit. .

“Deze interventies zullen bedrijven van elke omvang en op alle moeilijkheidsgraden ondersteunen, met een bijzondere nadruk op sectoren die het meest kwetsbaar zijn, waaronder de voeding, de productie en internationaal verhandelde diensten.”

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending