Verbind je met ons

Brexit

SNP MEP - 'Kamerleden moeten weer aan het werk' op #Brexit

DELEN:

gepubliceerd

on

SNP-Europarlementariër Alyn Smith (foto) heeft gezegd dat het parlement onmiddellijk moet worden hervat nadat het Britse Hooggerechtshof oordeelde dat het besluit van Boris Johnson om het parlement te sluiten onwettig en ongrondwettelijk was en de uitspraak van het Hooggerechtshof van Schotland handhaafde.

Smith zei: "Dit is goed nieuws en ik breng hulde aan mijn SNP-collega Joanna Cherry QC MP die de zaak leidde.

“Het Britse parlement moet onverwijld hervatten om de Tory-regering ter verantwoording te roepen voor haar Brexit-plannen, die het VK in een recessie dreigen te storten, 100,000 Schotse banen vernietigen en blijvende schade toebrengen aan de levensstandaard, openbare diensten en de economie in heel Schotland. het VK en de EU.

"Boris Johnson, al een lachertje in Brussel, zou moeten aftreden. Zijn gedrag was schandelijk en zijn positie is onhoudbaar."

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending