Verbetering van beleidsinstrumenten voor fietsprojecten van betere kwaliteit - #EUCYCLE-project begint in Hongarije

| September 20, 2019


De kick-offbijeenkomst van het EU CYCLE-project werd op 10-11 september gehouden in Szombathely, Hongarije. Vijf partners uit verschillende landen kwamen bijeen om de weg te effenen voor een nieuw en opwindend Interreg Europe-project dat het welzijn in Europa wil bevorderen door de implementatie van instrumenten voor fietsbeleid te verbeteren, fietsprojecten te verbeteren en beste praktijken te delen om het vervoer koolstofarm te maken en op weg te gaan naar duurzame mobiliteit.

De bijeenkomst werd georganiseerd door de leidende partner West Pannon Regionale en economische ontwikkeling Public Non-profit Ltd en was een geweldige gelegenheid voor alle partners om elkaar te ontmoeten, projectdoelen te bespreken en de basis te leggen voor de beste manier om ze te bereiken.

Het project zal de specifieke doelstelling 3 ondersteunen. 1 van het Interreg Europe-programma, Overgang naar koolstofarme economie, vergemakkelijking van de overgang naar duurzamere, koolstofarme alternatieven voor vervoer / mobiliteit door alternatief mobiliteitsgedrag te bevorderen door ervoor te zorgen dat de deelnemende regio's leren hoe ze hoogwaardige fietsprojecten kunnen uitvoeren door betere toegang tot en gebruik van toegewezen middelen.

De European Cyclists´ Federation is een trotse partner van het project samen met West Pannon Regionale en economische ontwikkeling Public Nonprof it Ltd - Hongarije, Euregio Rijn-Waal - Duitsland, Vereniging van functioneel gebied Bialystok - Polen en regio Apulië - Italië.

Comments

Facebook reacties

Tags: , , ,

Categorie: Een voorpagina, EU, Hongarije

Reacties zijn gesloten.