Verbind je met ons

Zakelijk

Fusies: Commissie keurt overname van uitsluitende zeggenschap over #Solidus door #Centerbridge goed

DELEN:

gepubliceerd

on

De Europese Commissie heeft, op grond van de EU-concentratieverordening, de verwerving van de uitsluitende zeggenschap over Solidus Solutions (“Solidus”) uit Nederland door Centerbridge Partners, LP uit de VS goedgekeurd. Solidus produceert verpakkingsoplossingen. Centerbridge is een particuliere beleggingsbeheerder met kantoren in New York en Londen. De Commissie kwam tot de conclusie dat de voorgenomen overname geen mededingingsbezwaren zou opleveren, omdat er geen overlap is tussen de activiteiten van de bedrijven. De transactie werd onderzocht in het kader van de vereenvoudigde toetsingsprocedure voor concentraties. Meer informatie is beschikbaar voor het publiek op de website van de Commissie case register onder zaaknummer M.9468.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending