Verbind je met ons

EU

#Copyright: Commissie start dialoog tussen platforms en rechthebbenden

DELEN:

gepubliceerd

on

De Europese Commissie heeft een oproep tot het indienen van blijken van belangstelling deelnemen aan de stakeholderdialoog over de toepassing van artikel 17 van de Richtlijn betreffende het auteursrecht op de digitale interne markt over het gebruik van beschermde inhoud door aanbieders van onlinediensten voor het delen van inhoud. De belanghebbenden zullen beste praktijken bespreken over hoe platforms voor het delen van inhoud en dienstverleners zouden moeten samenwerken met rechthebbenden. bijeenkomst op 17 oktober in Brussel. Het doel van de bijeenkomst is om bestaande praktijken voor het gebruik van auteursrechtelijk beschermde inhoud door aanbieders van onlinediensten voor het delen van inhoud in samenwerking met rechthebbenden te verzamelen en in kaart te brengen, en om gebruikerservaringen te verzamelen. De deadline om te solliciteren is 15 september. Meer informatie en de oproep tot het indienen van blijken van belangstelling zijn beschikbaar hier.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending