Verbind je met ons

EU

Fusies: Commissie keurt overname van #GrupoGallardoBalboa door #KKR goed

DELEN:

gepubliceerd

on

De Europese Commissie heeft op grond van de EU-concentratieverordening de verwerving van zeggenschap over Grupo Gallardo Balboa SLU uit Spanje door KKR & Co. Inc uit de VS goedgekeurd. Grupo Gallardo Balboa is de houdstermaatschappij van verschillende staalproducenten die golfplaten produceren. KKR is een wereldwijde investeringsmaatschappij. De Commissie concludeerde dat de voorgenomen transactie geen mededingingsbezwaren zou opleveren gezien de minimale horizontale overlappingen en verticale verbanden tussen de activiteiten van de ondernemingen. De transactie werd onderzocht in het kader van de vereenvoudigde procedure voor het beoordelen van fusies. Meer informatie is beschikbaar op de website van de Commissie concurrentie website, in de publieke case register onder zaaknummer M.9431.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending