#Huawei kondigt H1 2019-omzet aan: 23.2% groei op jaarbasis

| Juli 30, 2019

Huawei kondigde zijn bedrijfsresultaten aan voor de eerste helft van 2019: CNY401.3 miljard aan inkomsten, een stijging van 23.2% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De nettowinstmarge van het bedrijf voor H1 2019 bedroeg 8.7%.[1]

Volgens Huawei's voorzitter, Liang Hua, zijn de activiteiten soepel en is de organisatie zo gezond als altijd. Met effectief management en uitstekende prestaties voor alle financiële indicatoren is Huawei in de eerste helft van 2019 robuust gebleven.

In Huawei carrier bedrijf, H1 omzet bereikte CNY146.5 miljard, met gestage groei in productie en verzending van apparatuur voor draadloze netwerken, optische transmissie, datacommunicatie, IT en gerelateerde productdomeinen. Tot op heden heeft Huawei commerciële 50 5G-contracten afgesloten en meer dan 150,000-basisstations naar markten over de hele wereld verzonden.

In Huawei zakelijke onderneming, H1 omzet was CNY31.6 miljard. Huawei blijft zijn ICT-portfolio uitbreiden over meerdere domeinen, waaronder cloud, kunstmatige intelligentie, campusnetwerken, datacenters, Internet of Things en intelligent computing. Het blijft een vertrouwde leverancier voor klanten in de overheid en nutsbedrijven, evenals klanten in commerciële sectoren zoals financiën, transport, energie en auto's.

In Huawei consumentenbedrijf, H1 omzet is CNY220.8 miljard geraakt. De smartphone-verzendingen van Huawei (inclusief Honor-telefoons) bereikten 118 miljoen eenheden, een stijging van 24% YoY. Het bedrijf zag ook een snelle groei in zijn verzendingen van tablets, pc's en wearables. Huawei begint zijn apparaatecosysteem te schalen om een ​​meer naadloze intelligente ervaring te bieden in alle belangrijke gebruikersscenario's. Tot op heden heeft het ecosysteem van Huawei Mobile Services meer dan 800,000 geregistreerde ontwikkelaars en 500 miljoen gebruikers wereldwijd.

"De omzet groeide snel tot mei", zei Liang. “Gezien de basis die we in de eerste helft van het jaar hebben gelegd, blijven we groei zien, zelfs nadat we aan de entiteitenlijst zijn toegevoegd. Dat wil niet zeggen dat we geen problemen hebben. Dat doen we, en ze kunnen het tempo van onze groei op korte termijn beïnvloeden. ”

Hij voegde eraan toe: 'Maar we zullen doorgaan. We hebben er alle vertrouwen in wat de toekomst in petto heeft en we zullen blijven investeren zoals gepland - inclusief een totaal van CNY120 miljard dit jaar in R&D. We zullen deze uitdagingen doorstaan ​​en we zijn ervan overtuigd dat Huawei een nieuwe groeifase zal ingaan nadat het ergste achter de rug is. "

[1]: De hier vermelde financiële gegevens zijn niet-geauditeerde cijfers die zijn opgesteld in overeenstemming met de International Financial Reporting Standard.

Omgerekend in Amerikaanse dollars (“USD”) met behulp van de marktkoers eind juni 2019, USD1.00 = CNY6.8785.

Comments

Facebook reacties

Tags: , , , , , ,

Categorie: Een voorpagina, China, Economie

Reacties zijn gesloten.

Linkermenupictogram