Rags to riches: A goldmine in #DisusedUndergroundStations

Een eenvoudige berekening op de zitkamer van een ondernemer kan Ajit Chambers tot een van de rijkste mannen in het Verenigd Koninkrijk maken.
In 2009 heeft de in het VK gevestigde Zwitserse bankier Ajit Chambers een bedrijfsplan gemaakt met een markeerstift op de muur van zijn zitkamer, die laat zien hoe je toeristische attracties kunt maken uit verlaten Londense metrostations.
Met 26 niet meer gebruikte stations opgenomen in zijn 60 jaarplan, en ervan uitgaande dat elk een minimum van £ 2 miljoen per jaar produceerde, toont een eenvoudige berekening een £ 3.1 miljard projectwaarde.

Ajit Chambers onderweg naar vergadering op het kantoor van de burgemeester

Chambers ontwierp no-10 Downing Street een op maat gemaakte methodologie voor Londen Toerisme die hem noemde als 'een van de 15-ondernemers om te kijken in het Verenigd Koninkrijk', nadat Transport for London probeerde zijn werk toe te passen en een eigen bedrijf te gebruiken om het te bezorgen, Chambers dienden een pre-action in tegen Transport for London in 2018 - het claimen van Boris Johnson's misdrijf in een openbaar ambt.

Terwijl Boris Johnson zelf Chambers als onvermoeibaar beschreef, - een woord dat een persoon betekent die onvermoeibaar doorgaat en waarschijnlijk niet zal worden tegengehouden, Chambers ' niet-openbaar gemaakte schadevergoeding tegen Transport for London heeft investeerders van over de hele wereld bijeengebracht naar zijn High Court-rechtzaak.

"Mijn favoriete belegger verscheen in een zipcar, ondanks dat hij miljardair was, vroeg hij me of hij langer moest blijven omdat zijn auto hem nog £ 9 zou kosten," zei Chambers.

Comments

Facebook reacties

Tags: , , , , , ,

Categorie: Een voorpagina, Bedrijf, EU, UK

Reacties zijn gesloten.

Linkermenupictogram