Hallo daar: Europeanen worden wakker met goedkopere internationale telefoontjes

| 16-2019-XNUMX

Vanaf 15 mei worden oproepen tussen EU-landen beperkt tot 19 cent per minuut en sms-berichten op zes cent.

Hoewel de prijzen voor telefoongesprekken de afgelopen jaren gestaag zijn gedaald en de EU de roamingtarieven al heeft afgeschaft, blijven de kosten van telefoontjes naar andere EU-landen hoog. Dat is nu verleden tijd met nieuwe regels voor internationale telefoontjes die op 15 mei beginnen.

De nieuwe prijzen voor internationale telefoongesprekken maken deel uit van de Europese elektronische communicatiecode EP-leden aangenomen op 14 November 2018. Goedkopere telefoongesprekken maken deel uit van een digitale marktstrategie die ervoor moet zorgen dat alle Europeanen, ongeacht hun locatie of inkomen, kunnen deelnemen aan de digitale economie en de samenleving.

Comments

Facebook reacties

Tags: , ,

Categorie: Een voorpagina, EU, Europees parlement

Reacties zijn gesloten.