Verbind je met ons

Dialogen burgers

Commissaris Navracsics om #CitizensDialogue in Brussel te hosten op #FutureOfEurope

DELEN:

gepubliceerd

on

Op maandag 17 december commissaris Onderwijs, Cultuur, Jeugd & Sport Tibor Navracsics (foto) neemt deel aan een Burgerdialoog over de toekomst van Europa. Het debat zal deel uitmaken van een volledige dag vol workshops waar burgers uit verschillende lidstaten hun mening over de prioriteiten voor toekomstig EU-optreden zullen bespreken en naar de standpunten van anderen zullen luisteren.

Het onderwerp is de toekomst van Europa, en de resultaten zullen daar invloed op hebben the ‘road to Sibiu’ process, in the run-up to the Leaders’ Summit in Sibiu, Romania, in May 2019. Monday’s event in Brussels will bring together citizens from different backgrounds from nine member states. It will be followed by eight similar workshop-style events, three in Brussels and five in smaller cities outside national capitals in Poland, Hungary, Italy, Finland and Cyprus. Ahead of this week’s European Council, the European Commission published a voortgangsrapport on Citizens’ Dialogues and Citizens’ Consultations.

Monday’s dialogue can be followed on EbS.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending