PM office verwerpt BBC-rapport op rooster #Brexit november

| November 8, 2018

Groot-Brittannië wil uiterlijk eind november een Brexit-overeenkomst en premier Theresa May zal op 19 november een toespraak houden met het feit dat ze het referendum heeft gehouden met een deal die het land weer bij elkaar brengt, meldde de BBC dinsdag (6 november), schrijft Costas Pitas.

"De spelfout en de kinderachtige taal in dit document zouden voldoende moeten zijn om duidelijk te maken dat het de denkwijze van de overheid niet vertegenwoordigt. Je zou verwachten dat de overheid plannen heeft voor alle situaties - om duidelijk te zijn, dit is niet een van hen. "

De BBC noemde het document als volgt: Brexit Minister Dominic Raab (afgebeeld, achter Michel Barnier) zal ook aan het parlement worden voorgelegd door een verklaring af te leggen over de Intrekkingovereenkomst en het Toekomstkader op Nov. 19.

Het Parlement zou stemmen over 27 november, volgens het document.

Comments

Facebook reacties

Tags: , , ,

Categorie: Een voorpagina, Brexit, EU, UK

Reacties zijn gesloten.