Verbind je met ons

EU

Tweede kwartaal van 2018 – Het voor seizoensinvloeden gecorrigeerde overheidstekort daalde tot 0.1% van het bbp in de eurozone – Daling tot 0.3% van het bbp in de EU-28

DELEN:

gepubliceerd

on

In het tweede kwartaal van 2018 bedroeg de voor seizoensinvloeden gecorrigeerde overheidstekortquote in de eurozone (EA-0.1) 19%, een daling vergeleken met 0.2% in het eerste kwartaal van 2018 en het laagste tekort sinds het begin van vergelijkbare periodes. tijdreeksen (2002). In de EU-28 bedroeg de tekortquote 0.3%, een daling vergeleken met de 0.5% in het voorgaande kwartaal en tevens het laagste tekort sinds het begin van vergelijkbare tijdreeksen (2002). Volledige tekst beschikbaar op de EUROSTAT-website.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending